Certificiraj se

Nova generacija Microsoft certifikata je usmjerenija i cilja da pokaže šta tačno radite te da pokaže vašu stručnost svima koji to treba da znaju. 

Sastoji se od pet serija i pet titula koje pružaju jednostavniju i usmjereniju osnovu pomoću koje IT menadžeri mogu potvrditi osnovne tehničke sposobnosti, profesionalne vještine i sposobnosti planiranja i dizajniranja. 

 

Microsoft Technology Associate (MTA)
MTA je novi Microsoftov certifikat koji verificira osnovno poznavanje IT područja za studente koji žele graditi karijeru u IT-u. Idealan je početak puta prema programu Microsoft certifikacije.

Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA)

Novi Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) certifikat fokusiran je na sposobnost kreiranja i izgradnje rješenja pomoću IT tehnologije. MCSA je početna tačka tehničke certifikacije za IT profesionalce s iskustvom i preduslov je za sticanje Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) certifikata.

Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE)
MCSE certifikacija dokazuje sposobnost IT stručnjaka u izgradnji inovativnih infrastrukturnih rješenja na različitim tehnologijama, on-premise ili cloud.

Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD)
MCSD certifikacija dokazuje sposobnost IT stručnjaka u razvoju inovativnih softverskih rješenja uz korištenje različitih tehnologija.

Microsoft Certified Solutions Master (MCSM)
Posjedovanjem MCSM certifkata dokazujete visoku razinu stručnosti u Microsoftovim tehnologijama i sposobnost kreiranja i izgradnje inovativnih rješenja za kompleksna poslovna okruženja.

Microsoft Certified Architect (MCA)

Microsoft Certified Architect certifikat omogućava kompanijama da lako identificiraju iskusne IT arhitekte koji su prošli rigorozan sistem provjere.


Windows Server certifications
Windows Desktop certifications
Office certification
Database certification
Developer certifications

Imate pitanje, sugestiju ili primjedbu na naš rad?

Kontakt