workimg

Kompanija Logosoft liderski status potvrdila DELL EMC Gold certifikatom

Poštovani korisnici,

Kompanija Logosoft je osigurala još jedan svjetski prestižan certifikat kompanije Dell EMC - Dell EMC Partner Program Gold, koji će omogućiti bogatiji i intenzivniji angažman sa našim klijentima te kompaniji osigurati veći profitni potencijal i fleksibilnost za rast poslovanja.

Dell EMC Partner program Gold status obuhvata prodaju, tehnologiju, usluge i marketing i osigurava da kompanija Logosoft ima odgovarajuća znanja i vještine kako bi zadovoljila potrebe svojih Dell EMC klijenata te povećala prodaju proizvoda i rješenja.

„Ovaj partnerski status nam je obezbijedio različite kompetencije na kompanijskom nivou, koje se sastoje od pojedinačnih kompetencija specijaliziranih u određenim područjima Dell EMC rješenja. Na ovaj način ćemo omogućiti kvalitetniju uslugu i rješenja te maksimizirati podršku i zadovoljstvo korisnika Logosofta“, poručuju iz naše kompanije.

Kompanija Logosoft je sa Dell EMC Gold certifikatom, uz Cisco CMSP te ISO certifikatima 20 000 i 27 0001 potvrdila liderski status na tržištu ICT rješenja u Bosni i Hercegovini.

Vaš Logosoft