PRIJAVNI OBRAZAC ZA POSAO

*Odaberite opciju konkurisanja


Opšti podaci


Obrazovanje


Radno iskustvo


Ostala znanja i vještine


Rad na računaruPokažite svoju individualnost i objasnite zašto ste baš Vi prava osoba za određeno radno mjesto ili za našu kompanijuNeka Vaša biografija bude pregledna i ažurirana, sa svim relevantnim informacijama za konkretno radno mjesto. Zainteresujte nas Vašom prijavom!

Saglasan/na sam da se podaci u bazi kandidata za zapošljavanje čuvaju i obrađuju u periodu od 3 godine od dana dostavljanja istih.

Obavještavamo Vas da će Logosoft d.o.o. Sarajevo postupati sa Vašim ličnim podacima u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka („Službene glasnik BiH“ broj: 49/06, 76/11 i 89/11).
*Saglasnost za čuvanje i/ili obradu Vaših podataka možete povući u bilo kojem trenutku, dostavljanjem pisanog zahtjeva putem pošte na adresu Grbavička 4, 71000 Sarajevo ili e-maila na posao@logosoft.ba. Logosoft će na Vaš zahtjev za povlačenje saglasnosti odgovoriti u roku od 15 radnih dana od dana zaprimanja istog.
** Logosoft će čuvati i obrađivati Vaše podatke samo tokom trajanja konkursne procedure, odnosno 3 mjeseca od dana dostavljanja istih, nakon čega će Logosoft izvršiti trajno brisanje podataka.