SUPER TV

SUPER TV je Internet protokol televizija (IPTV) koja se bazira na IP tehnologiji i donosi visok stepen interaktivnosti i personalizacije televizijskih sadržaja. SUPER TV je dostupna u zoni pokrivenosti Logosoft infrastrukturom. U okviru "Provjeri dostupnost", koji se nalazi sa desne strane, možete provjeriti da li se nalazite u zoni dostupnosti.

 

Zašto se opredijeliti za SUPER TV?

  • Zato što ima najbolji mogući kvalitet slike,
  • Zato što sa EPG-om i sistemom podsjetnika besciljno prebacivanje kanala odlazi u prošlost,
  • Zato što snimalica omogućava istovremeno snimanje emisija na 30 kanala, dok na 31. gledate film,
  • Zato što ima videoteku na klik daljinskog upravljača.

SUPER TV je usluga koja će u potpunosti promijeniti Vaše dosadašnje poimanje televizije i kućne zabave. 

SUPER TV možete imati kao samostalnu uslugu ili kao dio integrisanih LoGO! paketa - saznajte više.

Šta je SUPER TV?

SUPER TV predstavlja IP televiziju koja se bazira na internet tehnologiji. Za razliku od postojećih oblika distribucije televizije, SUPER TV kao novinu uvodi interaktivnost i visok stepen personalizacije televizijskih sadržaja, pa je tako kontrola nad TV programom u potpunosti u Vašim rukama. Jednostavno rečeno, SUPER TV je televizija budućnosti!

Ušli smo u eru kada sve više domova ima moderne LCD ili plazma televizore spremne za vrhunski kvalitet slike - ono što tehnologija kablovskog prenosa TV signala nije u mogućnosti da ponudi. SUPER TV kao izvor TV programa koristi satelitske DVB streamove, a to znači da do Vas dolazi neizmijenjeni MPEG2/MPEG4 signal što znači da do Vašeg TV prijemnika dolazi slika u onom obliku u kojem je TV stanice i emituju. To znači da je kvalitet slike najbolji mogući bez ikakve degradacije video i audio signala.
 

Zašto SUPER TV?

SUPER TV nudi više od 260 domaćih, regionalnih i stranih kanala u 11 paketa: Nice Paket, Very Nice Paket, Great Paket, HBO Premium HD, HBO HD Paket, Minimax VoD, Cinemax HD Paket, Filmbox Paket, Zadruga, Start i Light paketu. Veliki broj stranih kanala je lokalizovan titlovima. Ako niste ljubitelj titlova, jednostavno ih isključite. Želite da promijenite audio jezik višejezičnog kanala s engleskog na turski, poljski ili ruski – možete i to! Personalizacija sadržaja je moguća do najsitnijih detalja. 

Kao odgovoran roditelj imate moć da svojoj djeci ograničite pristupa pojedinim TV kanalima i neprimjerenim programskim sadržajima. Kroz postavke možete ograničiti VOD sadržaje neprimjerene uzrastu vaše djece, a možete zaključati i čitav kanal koristeći svoj jedinstveni PIN kod.

SUPER TV karakteristike

EPG

EPG (elektronski programski vodič) je jedna od najvažnijih karika koja povezuje servise unutar SUPER TV-a. Pomoću njega imate kompletan uvid u raspored emitovanja TV programa, a osim vremena početka i kraja TV sadržaja, EPG u većini slučajeva nudi i opširnije informacije poput sažetka filma ili serije.

 

Podsjetnik

SUPER TV ima sistem podsjetnika zahvaljujući kojima nikada nećete propustiti ni jednu televizijsku emisiju. Odaberite omiljene emisije, kroz EPG napravite naloge za praćenje i SUPER TV će Vas obavijestiti prije početka TV sadržaja tako da više nikada nećete propustiti niti jednu seriju ili početak filma.

 Snimalica

Snimalica je prava zvijezda SUPER TV-a i ona će u potpunosti promijeniti način na koji gledate televizijski program. Prestat ćete biti rob kasnih termina omiljenih emisija tokom radnog dana. Uređaj za snimanje se ne nalazi u Vašem domu, tako da nema opasnosti od prekida izazvanog nestankom struje ili slučajnim gašanjem set-top boxa.

 Pauza

Svi kanali koji imaju mogućnost snimanja imaju i mogućnost pauziranja živog programa. U slučaju da Vam zazvoni telefon ili Vam je nestalo kokica, pauzirajte film/utakmicu i TV program će sačekati Vas. Preuzmite kontrolu nad svojim slobodnim vremenom.

 Omiljeni

Činjenica da SUPER TV ima više od 120 kanala ne znači da morate listati kroz sve njih da biste došli do onih koje najviše želite da gledate. Odaberite kanale koje redovno gledate, smjestite ih u grupu omiljenih kanala i više nećete gledati ono što Vas ne zanima.

 Videoteka

Plaćanje zakasnina, oštećenih ili izgubljenih DVD-a sada su stvar prošlosti. Budite sigurni da se više nikada neće desiti da je film koji želite gledati već na posudbi.

 
 

Cijena SUPER TV usluge

Usluga Mjesečno (sa PDV-om)
Nice paket 31,59 KM
Very nice paket (opcionalno) 6,67 KM
Great paket (opcionalno) 25,00 KM
Filmbox paket (opcionalno) 5,85 KM 
HBO HD paket (opcionalno) 7,50 KM
Cinemax HD paket (opcionalno) 4,00 KM
HBO Premium HD paket i HBO MAX uslugom (opcionalno) 11,50 KM
Zadruga paket (opcionalno) 9,90 KM
Minimax VoD (opcionalno) 3,50 KM
Superstar VoD (opcionalno) 3,50 KM 
Najam primarnog STB-a 14,04 KM 
Najam dodatnog STB-a u SD rezoluciji LoGO! paketi (opcionalno) 3,51 KM
Najam dodatnog STB-a u SD rezoluciji LoGO! Slagalica paketi (opcionalno) 1,17 KM
Najam dodatnog STB-a u HD rezoluciji LoGO! paketi (opcionalno) 4,68 KM 
Najam dodatnog STB-a u HD rezoluciji LoGO! Slagalica paketi (opcionalno) 2,34 KM 
 
Više o paketima

Želite da uvrstimo neki novi kanal u ponudu?! Pišite nam na novi.kanali@logosoft.ba