workimg

Nova usluga u Logosoftu: LoGO! NET

Poštovani korisnici,

Predstavljamo vam najbolju ponudu mobilnog interneta LoGO! NET, novu mobilnu uslugu za prenos podataka za naše privatne i poslovne korisnike. 

LoGO! NET predstavlja uslugu koja omogućava besplatno korištenje prenosa podataka u BiH i u roamingu u regionu Zapadnog Balkana te besplatno slanje SMS poruka ka svim mobilnim mrežama u BiH. Korisnicima LoGO! NET tarifa na raspolaganju je nekoliko tarifnih modela i to od 30, 100 ili 200 GB i SMS poruka. Nakon što potrošite bonus iz svog tarifnog modela, korisnici LoGO! NET usluge mogu nastaviti koristiti internet smanjenom brzinom prenosa podataka ili aktivirati tarifni dodatak kako bi nastavili surfati maksimalnom brzinom.

Također, nova ponuda LoGO! NET nudi vam dodatne pogodnosti kao što je popust od 10% na mjesečnu pretplatu, ukoliko potpišete ugovor sa minimalnim trajanjem ugovorne obaveze od 24 mjeseca. 

LoGO! NET tarife

Mjesečni bonus
SMS*/GPRS** 

GPRS u regionu Zapadnog Balkana
(isključivo u roamingu***)
 

Mjesečna pretplata
(KM s PDV-om***)

LoGO! Net 1

30 SMS/30 GB

4 GB

20,00

LoGO! Net 2

100 SMS/100 GB

8 GB

40,00

LoGO! Net 3

200 SMS/200 GB

11,5 GB

60,00



* Bonus SMS poruke ka svim mobilnim mrežama u BiH
** Bonus količina GB za prenos podataka u BiH je neograničena. Količina podataka po maksimalnoj brzini, koja ovisi o tipu mobilne mreže (4G/3G/2G) prenosa podataka u BiH, je navedena u koloni Mjesečni bonus, a nakon potrošene bonus količine se brzina prenosa podataka smanjuje na minimalno 128 kbps. Nakon potrošenog bonusa moguće je izvršiti kupovinu tarifnih opcija za prenos podataka.
*** Na tarife se primjenjuju svi uslovi iz Posebnih uslova poslovanja Posebnih uslova korištenja roaming usluga za korisnike Logosoft d.o.o. Sarajevo u mobilnim elektronskim komunikacionim mrežama u regionu Zapadnog Balkana.
**** Uz potpisivanje ugovora sa minimalnim trajanjem ugovorne obaveze od 24 mjeseca, uz uračunat popust od 10%.

Uz
LoGO! NET dobivate odličnu pretplatu, fantastičnu količinu GB uključenih u mjesečnu pretplatu za prenos podataka te besplatnu mogućnost korištenja usluga prenosa podataka u roamingu u regionu Zapadnog Balkana. 


Više informacija možete pronaći u okviru pretplatničke dokumentacije za privatne i poslovne korisnike ili nas pozovite na 033/ 931 - 900.

Vaš Logosoft